Liputuspäivä 28.2. - Kalevalan päivä

Juhlimme Kalevalan päivää, suomalaista kulttuuripäivää, vuosittain 28. helmikuuta. Tämä päivä on omistettu kansalliseepoksellemme Kalevalalle, joka on ollut merkittävä inspiraation ja yhteenkuuluvuuden lähde suomalaisille jo yli 150 vuoden ajan.

Kalevalassa yhdistyvät suomalaisuuden syvimmät juuret, kansanperinne, maaginen historia ja tarinankerronta. Sen vaikutus on nähtävissä suomalaisessa taiteessa, musiikissa, kirjallisuudessa ja yleisessä kulttuurissa.

Kalevalan päivänä liputamme ylpeänä ja juhlimme suomalaisuuden moninaisuutta, rikkautta ja Kalevalan inspiroimaa luovuutta. Tämä päivä muistuttaa meitä niistä arvoista, tarinoista ja perinteistä, jotka tekevät meistä suomalaisia.

Kalevalan päivä on tilaisuus tutustua uudelleen tähän kansalliseepoksemme ja sen moniin tarinoihin, hahmoihin ja opetuksiin. Se kehottaa meitä myös arvostamaan ja hyödyntämään suomalaista kulttuuria ja luovuutta päivittäisessä elämässämme.

Liity mukaan juhlimaan Kalevalan päivää, suomalaista kulttuuripäivää, 28. helmikuuta 2024, kun nostamme liput korkealle suomalaisen kulttuurin kunniaksi!